Wie is LG motorenrevisie

Al ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in motorenrevisie van alle benzine- en dieselmotoren. Of het nu gaat om cilinderkoprevisie, draaiend gedeelte of een complete motorrevisie, de combinatie van ons moderne machinepark, jarenlange ervaring en vakkennis staan garant voor het leveren van kwaliteit.

Ook uw scheepsmotor is bij ons in goede handen!

U kunt bij ons terecht voor bijna alle merken ruilcilinderkoppen, ruilmotoren, motor-delen, turbo’s, brandstofpompen en verstuivers.

Onze klanten

Tot onze klantenkring behoren o.a. auto-dealers, garages, autoverhuurbedrijven, transportbedrijven en jachtwerven. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wij leveren hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

Wij zijn ook ingericht om de de- en montage van uw gereviseerde motor, ruilmotor, cilinderkop, brandstofpomp en verstuivers uit te voeren. Tevens is het mogelijk diagnose te stellen met onze Bosch, Lucas en Snap-on diagnose systemen. Dit doen wij ook met regelmaat voor autodealers en garagebedrijven. Voor onze openingstijden en voor meer informatie kunt u op contact klikken.

Aangesloten bij

LG Motorenrevisie is aangesloten bij BOVAG Keurmerk

Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kies je voor zekerheid, dan ga je naar een BOVAG-bedrijf.

BOVAG Keurmerk

Pand LG Motorenrevisie Amsterdam
Pand LG Motorenrevisie Amsterdam

Video’s van LG Motorenrevisie


Revisie Smart motor

Korte film met uitleg over revisiewerkzaamheden bij LG Motorenrevisie, afgebeelde motor is van een Smart 600 c.c.
Voice-over Edwin Ouwehand


Vlakken cilinderkoppen

Clinderkoppen vlakken bij LG motoren Amsterdam. Vlakken van Aluminium cilinderkoppen.


Injector test

Injectoren reiniging
Bij auto’s die langdurig op LPG lopen of bij het gebruik van slechte kwaliteit benzine, ziet men vaak vervuilingsverschijnselen van het benzine-injectiesysteem. Door middel van het ultrasoon reinigen en het vervangen van enkele onderdelen van de injectoren zullen deze weer naar behoren functioneren. Korte film over het testen en ultrasoon reingen van benzine injectoren.