Gereviseerde Vetus scheepsmotor
Gereviseerde Albin scheepsmotor
Scheepsmotoren revisie

Ook voor het reviseren van  de scheepsmotor uit uw plezierjacht, speedboat of sloep kunt u bij ons terecht.

Voor wie

Dit doen wij met regelmaat voor scheepswerven en particulieren.

De complete scheepsmotor vervangen voor een ander exemplaar is meestal een kostbare aangelegenheid, mede omdat vaak de scheepsmotor in combinatie met de keerkoppeling en het dashboard vervangen moeten worden.

Strenge Milieu eisen

Het milieu stelt vandaag de dag hoge eisen. CO2 en roet-uitstoot, broeikas effect, het gebruik van schonere materialen en zorgvuldig met de natuur omgaan, het zijn allemaal zaken die ook betrekking hebben op de revisie van  scheepsmotoren.

Met gebruik van betere materialen en meer nauwkeurige machinale bewerkingen van ons moderne machinepark, lopen de scheepsmotoren vaak mooier en schoner dan ooit tevoren. De scheepsmotoren worden gereviseerd met waar mogelijk zoveel mogelijk originele  onderdelen,  zodat betrouwbaarheid gewaarborgd blijft.

Gedeeltelijke revisie

Uiteraard is het ook mogelijk de scheepsmotor gedeeltelijk te laten reviseren, vaak wordt de cilinderkop ter revisie bij ons aangeboden waar de kleppen niet meer van afsluiten, met als gevolg weinig of geen compressie meer. In dat geval kan de scheepsmotor na alleen een cilinderkoprevisie weer vele jaren mee.

scheepsmotor revisieTesten en reviseren van de verstuivers

Ook  verstuivers van scheepsmotoren worden vaak bij ons getest en gereviseerd. Slecht functionerende verstuivers geven vaak behoorlijke rookwalmen achter de boot. Laat uw verstuivers bij ons testen, en indien nodig reviseren, zodat de verbranding in uw scheepsmotor weer optimaal is, dat kan al een behoorlijke opwaardering geven aan uw scheepsmotor.

Wilt u meer info over scheepsmotoren revisie?

Neem dan contact met ons op.